• jan@cosmigo.com

Animated brush click bug

Hi.

I’d like to ask about bugs in your current promotion.

Please understand that I used a translator because I am not good at English.

In short, I’ll just…

Press the “Alt” key to copy the animation to the brush.
If you press the “Alt” key again and click the left mouse button to attach an animation one by one, two or three overlays into one frame. This happens frequently.

I’ve been using it since version 3 of the promotion, and I’m currently using about 20 to 30 (NG 7.2.7.0) in my company.

Please reply.

Have a nice day.

Hey, I’ve tried to replicate your issue. But i can’t seem to have the same effect the way i understand it.

If you press the “Alt” key again and click the left mouse button to attach an animation one by one, two or three overlays into one frame.

^ After clicking the Left Mouse Button, nothing happened.
I’ve tried:

  • press “Alt” key then click “LMB”
  • press and hold “Alt” key then click “LMB”
  • press “Alt” key then click and hold “LMB”
  • press and hold “Alt” key then click and hold “LMB”

On the other hand, pressing “Alt” then clicking the RMB (right mouse button) seems to work fine. It also only creates one instance of the brush I’m painting with.

If i’m understanding this correctly, when you click the mouse, it’s creating multiple instances at a time? If so, it might be that the mouse is dragged a little bit in some direction. If your hand is not dragging it, it could be a hardware issue.

If this isn’t the issue/s, can you maybe rephrase your question a bit?
It would help a lot if you Include:

  • What you expect to happen:
  • What ends up happening: