• jan@cosmigo.com

I think it's a bug...


About the I think it's a bug... category (1)
Set background as transparent + Freehand brush (4)
SecondColor Bug by the use of "Wacom tablet" (1)
Animbrush + stencil (1)
🎨 Color Palette panel doesn't update when sampling during animation (1)
Color cycling tilesets import fails (3)
Opening Linked Projects After Directory Changes (2)
Transparent color drawn when creating animation from color cycling (1)
Alpha transparency not working with tilemaps (7)
Sporadically crashes during rectangle-select and gradient-fill (8)
File I/O Interface New Bug (4)
Color Palette Remap generates additional palette entry (3)
RIGHT-CTRL+Click in drawing mode shows pipette but does not actually pick a color (3)
Rotate Brush Changes Color (2)
Promotion constantly crashing (4)
Crash when picking an alpha value from the palette - 7.2.5.0 (3)
File I/O: Exporting image with Alpha layer creates two files (4)
Anti-alias doesn't apply via fill on pattern drawing (4)
Tile Map / Export Tiles (2)
Gradients flip not remembered (2)
Flipping fg & bg bug (2)
After macOS Catalina, PM no longer runs (2)
Alpha fill is not using value I select (2)
Consistent crash when adding tiles to an animated tilemap project from another tilemap project (4)
Mouse wheel zoom doesn't work in fullscreen view mode (6)
Bad tiles added to tilemap (3)
Rotated ovals are drawn centered although the “Create centered Circles” option is unchecked (2)
Left click treated as right click (4)
Copy/pasting frames overlaps old frame instead of overwriting it (2)
PM doesn't see halftone/dither patterns i created. Could not draw with custom patterns too (10)